Halden Skiklubb gratulerer alle klubbens VM løpere med gode resultater

Gull til Magne Dæhli og Olav Lundanes ble høydepunktene i VM 2017.

Stafett GULL VM2017

Magne Dæhli avsluttet VM stafetten for Norge på en suveren måte da stafettgutta kopierte VM gullet fra 2016. Eskil Kinneberg og Olav Lundanes åpnet for Norge og gav Magne den ledelsen han trengte fremst i forhold til en jagende Thierry Gueorgiou fra Frankrike.

Klubbens løpere har all grunn til å være fornøyd med sine prestasjoner i O-VM 2017 som ble arrangert i Estland. Gull til Olav Lundanes i på langdistansen og stafett gull med Olav og Magne Dæhli på laget topper selvfølgelig resultatene. Magne var også nær pallen på langdistansen med sin 4.plass. Også Jan Sedivy løp et godt langdistanseløp med sin 12 plass.

Det ble bronsemedalje for Sveits og Sabine Hauswirth og Elena Roos på sprintstafetten. Begge to var også med på Sveits sitt lag som ble nr.4 i damestafetten. Elena løp inn til en meget god 5. plass på langdistansen hvor Sabine ble nr.8 og Ida Marie Næss Bjørgul nr.9. Sterk HSK innsats på denne distansen. På sprintdistansen ble Elena nr.6 og Ida Marie nr.9. Øvrige HSK løpere som gjorde gode prestasjoner var Hollie Orr, Jo Shepherd, Lizzie Ingham og Iliana Ilieva.

Altså, meget bra innsats av løperne i årets VM og klubben satser videre og ser med spenning framover via VM2018 mot VM2019.

Magne OVM2017

Magne Dæhli løper inn til 4.plass på langdistansen. Var startlista med kun 2 minutters intervall igjen med å prege topp 3 i lang VM? Det hevdes at det også skjedde i 2016. På tide å gjøre noe med det?