Night Hawk, 3. plass for gutta

Gutta på 3. plass

Etter jevn løping gjennom 7 etapper og en spennende avslutning av Thomas kunne HSK feire en 3. plass på Night Hawk. Lillomarka ble for sterke denne gangen med imponerende "ensom i tet"-løping på dagsetappene.

Night Hawk er som alltid et hyggelig arrangement med god stemning. HSK stilte opp med to herrelag, et damelag forsterket av tidligere HSK-løper Jennie og et kombinasjonslag med Varteig i gutteklassen. Først ut på natten var guttelaget med Liam og Henrik som løste oppgaven bra og kom i mål fornøyde med innsatsen. Dette gir god læring til senere stafetter.

Dameløperne løp bra under natten. Kine var drøye minuttet etter første løper i mål og Marianne leverte et veldig godt løp på 2. etappe kun fire minutter etter Kine i mål. Jo løp fort men fikk noen svinger og tapte noen minutter til teten. Etter tre nattetapper var damene på 6. plass drøyt 5 minutter bak Byåsen. Laget løp ok men tapte litt under dagen og endte på en respektabel 9. plass.

Herrene hadde ambisjoner om å kjempe om seieren i den usedvanlig raske terrengen på Eggemoen. Knut og Emil løp de korte nattetappene og var begge med i tetgruppen i mål og HSK var på 4. plass en knapp minutt bak Lillomarka. Håkon løp veldig bra på 3. etappe og var kun 2 sekunder bak beste etappetid og førte oss opp til 2. plassen. Dessverre hadde Eirik litt problemer under den lange nattetappen med flere bommer slik av vi tapte noe til Lillomarka men holdt plasseringen.

På dagen løpe Erik, Håkon og Emil jevnt uten å gjøre noen toppløp. Avstanden til Lillomarka holdt seg på rundt 3 minuuter. På sisteetappen løp Lillomarka godt og Thomas hadde ingen mulighet å ta inn forspranget selv med uthvilte ben. I steden ble det en kamp med Ärla og Nydalen om 2. plassen. Thomas laget spenning med et par store bommer men kunne løpe inn de andre lagene og var med til slutten der Ärla ble for sterke og tok 2. plassen. Totalt sett ble det litt for mye bomming og ingen toppløp på dagen for at vi skulle kunne kjempe med Lillomarka. Nå ser vi frem til neste stafett som er NM på hjemmebane.

 

 IMGP9141

IMGP9162

IMGP9168

IMGP9175

IMGP9204

IMGP9207


  • Siste nytt

  • Mest sett