NM 2017
Kategori: Klubb

NM 2017

En fantastisk uke ligger bak oss med mange flotte prestasjoner.

Våre egne løperne løp enda bedre enn noen kunne håpe på. Alle funksjonærene jobbet dagene lang på spreng for å tilrettelegge til alle deltagerne under NM.

Her er noen bilder for å la uken passere under litt mindre anspente forhold: https://photos.app.goo.gl/i66742lIrLyW2LHc2

Takk til alle for en fantastisk innsats på NM! Uten hver enkel hadde vi ikke klart det, takk.
 
I kveld på Høiås feirer vi oss med pølser og kake!
Del

Bli med som supporter til VM i Strømstad

Bli med som supporter til VM i Strømstad
Kategori: Klubb

IMG 3087Om ei uke starter VM i Strømstad. Og det er ikke bare 18 løper som gleder og gruer seg - dette blir spennende både for store og små, uavhengig om man er toppidrettsansvarlig, i familie med løpere, eller en/ei i UFO med en drøm om å delta i VM når han/hun blir stor. Les videre for å få vite hva vi har planlagt for deg som supporter:

Les mer …
Del

Klubbtøy 2019

Klubbtøy 2019
Kategori: Klubb

Halden har et stort utvalg av klubbtøy som leveres av Trimtex. Tøyet bestilles og betales via nettbutikken som er åpen fra søndag 13. januar til søndag 27. januar.

Les mer …
Del

Medlemskontingent

Kategori: Klubb

I april ble det sendt ut fakturaer på medlemskontingent, og for noen dager siden purring der innbetaling manglet. Hvis du ikke har fått faktura har vi sikkert feil e-postadresse! Kan du i så fall gi beskjed om den riktige, til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

...
Del