Retningslinjer mot seksuell trakassering og overgrep

Kategori: Klubb

Retningslinjer mot seksuell trakassering og overgrep i idretten.

(Vedtatt av Idrettsstyret i september 2010)

Følgende retningslinjer gjelder i hele norsk idrett:

1. Behandle alle med respekt, og avstå fra alle former for kommunikasjon, handling eller behandling som kan oppleves som krenkende.

2. Unngå berøringer som kan oppleves som uønsket.

3. Unngå alle former for verbal intimitet som kan oppleves som seksuelt ladet.

4. Unngå uttrykk, vitser og meninger som omhandler utøveres kjønn eller seksuelle orientering på en negativ måte.

5. Tilstrebe å ha begge kjønn representert i støtteapparatet.

6. Unngå kontakt med utøvere i private rom uten at det er flere til stede eller det er avtalt med foresatte

...
Del

Forsikringer

Kategori: Klubb

Halden Sk sine forsikringer er:

Klubbforsikringen er i Gjensidige, 

  • Ulykkesforsikringen er her på 1 million og trer i kraft ved 10% invaliditet.
  • Les mer hos Gjensidige
  • Meld skade hos Gjensidige

Øvrige forsikringer på eiendom og kjøretøy er hos IF.

  • Les mer hos IF

For mer info om forsikringene i Halden SK ta kontakt med leder av hyttestyret eller leder av hovedstyret

 

Del

NM 2017

NM 2017
Kategori: Klubb

En fantastisk uke ligger bak oss med mange flotte prestasjoner.

Våre egne løperne løp enda bedre enn noen kunne håpe på. Alle funksjonærene jobbet dagene lang på spreng for å tilrettelegge til alle deltagerne under NM.

Her er noen bilder for å la uken passere under litt mindre anspente forhold: https://photos.app.goo.gl/i66742lIrLyW2LHc2

Takk til alle for en fantastisk innsats på NM! Uten hver enkel hadde vi ikke klart det, takk.
 
I kveld på Høiås feirer vi oss med pølser og kake!
Del

Bli med som supporter til VM i Strømstad

Bli med som supporter til VM i Strømstad
Kategori: Klubb

IMG 3087Om ei uke starter VM i Strømstad. Og det er ikke bare 18 løper som gleder og gruer seg - dette blir spennende både for store og små, uavhengig om man er toppidrettsansvarlig, i familie med løpere, eller en/ei i UFO med en drøm om å delta i VM når han/hun blir stor. Les videre for å få vite hva vi har planlagt for deg som supporter:

Les mer …
Del

Medlemskontingent

Kategori: Klubb

I april ble det sendt ut fakturaer på medlemskontingent, og for noen dager siden purring der innbetaling manglet. Hvis du ikke har fått faktura har vi sikkert feil e-postadresse! Kan du i så fall gi beskjed om den riktige, til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

...
Del

Godt nytt år

Godt nytt år
Kategori: Klubb

Høiåshytta2014

Et riktig godt nyttår til våre medlemmer og brukere av marka, til våre samarbeidspartnere, til våre idrettsutøvere og alle forøvrig som er glad i Halden SK

Les mer …
Del

Grotta-prisen historikk

Kategori: Historisk

Grotta-prisen kommer fra at Jens Erik Mjølnerød fikk o-idrettens rekrutteringspris i 2002. Det var da et stipend på 10.000,- og en diplom, og ble delt ut av Ivar Opsahl (Tyrving). Ivar Opsahl hadde tidligere opprettet et fond som gav ut slike priser. Les mer i Kondis

Jens Erik kjøpte i 2002 en pokal og overførte resten av pengene til HSK. Mottaker får navnet sitt gravert på kruset og lov til å besitte den før den vandrer videre.
I 2002 valgte Jens Erik selv hvem som skulle få prisen første året, nemlig Arnt Edvin Andersen. Deretter etablerte vi en formell komite under hovedstyret som stod for valget av vinner hvert år.
 
Jens Erik forteller at "det har vært en hyggelig reise å følge prisens utvikling og ikke minst hyggelig å se så mange verdige mottakere gjennom disse årene. Og ikke minst en stor takk
...
Del

25-manna historikk

Kategori: Historisk

Oversikt over plassering i 25-manna siden 2000, samt oversikt over løpere på seirende lag.

Totalt har vi nå 89 løpere som har vært med å vinne 25 manna. Emil har vært med alle 7 gangene. Ida og Erik har vært med 6 ganger, men "25manna kongen" er Erik som i tillegg til sine seire for Halden også har vunnet to ganger med Södertälje. I løpet av disse årene har vi løpere fra 15 nasjoner som har vært med å vinne. Nye i 2015 var Spania, Sveits, New Zealand og Storbritannia.

Se også 25.manna sin historikk side: http://www.25manna.se/allman-information/historik/

Les mer …
Del

EM Historikk

Kategori: Historisk

Resultater fra EM. Totalt 8 Gull Individuelt og 7 i stafett. Emil Wingstedt har EM Gull i Sprint i 4 påfølgende EM og totalt 9 EM medaljer. Elena Roos har 3 gull i stafett.

Første EM medalje til en Halden-løper kom til Tore Sandvik i 2000 med bronse på Middel.

Les mer …
Del

Gode historier

Kategori: Historisk
Gjennom tidene har det skjedd mange morsomme (eller mindre morsomme) episoder i forbindelse med våre arrangement. Jeg har en drøm å kunne samle mange av disse en gang.
Les mer …
Del

HSK arrangement gjennom tidene

Kategori: Historisk
Hans Køhn har samlet kart og opplysninger om o-løp fra 1928 til 2007. Einar Haugen har samlet opplysningene på exel. Vi synes dette er så interessant at vi tror våre lesere vil ha morsomt av å lese denne oversikten.
Les mer …
Del

VM Historikk

Kategori: Historisk

Halden SK har 6 individuelle verdensmestre: Olav Lundanes (10, 12, 14, 16, 18, 19), Petter Thoresen (89, 93, 97), Emil Wingstedt (05, 06), Anne-Margrethe Hausken (08) og Søren Bobach (14) i orientering, og Martin Jullum i Pre-O (14). Thoresen, Wingstedt, Hausken og Lundanes er også verdensmestre i stafett, Petter (89, 99) og Emil (03), Anne Margrethe (09, 13) og Olav (16). Verdensmester i stafett er også Ragnhild Bente Andersen (87), Chris Terkelsen (97), Tore Sandvik (99), Bernt Bjørnsgaard (99), Jarkko Huovilla (01), Øystein Kristiansen (04, 05), Mari Fasting (13), Magne Dæhli (16, 17, 18) og Elena Roos (18).

Individuelle medaljer har også som sin beste resultat følgende løpere: Ragnhild Bente Andersen (bronse 89), Marie-Luce Romanens (bronse 97), Frauke Schmitt Gran (bronse 99), Tore Sandvik (sølv 01), Øystein Kristiansen (bronse 03), Heather Monro (bronse 05), Jarkko Huovilla (sølv 06), Kajsa Nilsson (bronse 06), Mari Fasting (sølv 15) og Magne

...
Del

Junior-VM Historikk

Kategori: Historisk

Løpere i Halden SK drakt har siden 1990 vunnet 10 medaljer i junior-VM: Markus Holter og Anders Felde Olausen (sølv 2015), Sören Bobacn (sølv og bronse 2009, 2 x bronse 2008), Ida Marie Næss Bjørgul (sølv 2007), Kristian Dalby (sølv 2003), Thormod Berg (sølv 1992) og Berit Sofie Grydeland (bronse 1991).

  Gull Sølv  Bronse  Top 6  Deltagere 
2019   Guilhem Elias (mellom) Guilhem Elias (sprint, stafett)  
Niels Christian Hellerud (48,S) (22,L)
Guilhem Elias (13,L)
Idun Kristine Felde Olaussen (48,S)(47,L)
Tara Meluish (61,S)(55,M)(87,L)
2018      
...
Del