Tur-O starter 1.mai med ny vri

Turorienteringen 2010 starter 1.mai. Nytt av året er registrering på nett som gir mulighet for konkurranse mellom bedrifter og idrettsklubber. Vi håper at så mange som mulig av klubbens medlemmer blir med på Tur-O i 2010 og registrerer seg på nett med gruppetilhørighet til Halden Skiklubb. Vær med og bidra til at HSK  bli første vinner av den nyinstiftede vandrepremien til bedrift eller klubb med flest postbesøk. Og oppfordring går også til klubbens mer aktive løpere – ta med familien på tur-o eller bruk tur-o til en treningstur.

1.mai starter Tur-O sesongen og vi vil nå slå et slag for større deltagelse fra klubbenes egne medlemmer. Som noen nok allerede har fått med seg så har vi i år samlet all turorientering under samlenavnet ”Tur-Orientering i Halden” og med nylaget hjemmeside www.Tur-O-Halden.no. Håpet er at dette skal gjøre det letter å finne frem til alt som har med Tur-O i Halden å gjøre. Nå skal man slippe å lete litt her og litt der etter informasjon. Lærer man seg adressen så vil man alltid finne det man trenger på et sted.

Nytt av året er også at Halden nå har blitt med i O-forbundets ”Tur-O på nett” satsing hvor man kan registrere sine postbesøk direkte på nettet. Alle postene har derfor i år fått en bokstavkode som skal brukes som kvittering på besøkt post i tillegg til den kjente og kjære tanga. Tanga og kortet vil inntil videre fungere parallelt med nettregistreringen og er kvitteringen på at man virkelig har kjøpt tur-o konvolutten.

Nettregistreringen betyr samtidig at man oppretter et brukernavn som kan knyttes opp mot en gruppetilhørighet, enten en bedrift, skole eller idrettslag. Og hva er da mer naturlig enn at alle klubbens tur-o deltagere registrerer seg med gruppetilhørighet til klubben. Vi oppfordrer også alle som ikke har vært med på tur-o tidligere om å slutte opp om årets satsing. Det kan sikre oss første napp i den vandrepremien som i år er nyinnstiftet nettopp med det formål å gi bedrifter og klubber noe å kjempe sammen om.

Alle de fire deltagende klubbene er allerede lagt inn som grupper og vi oppfordrer herved alle medlemmer til å melde seg på som tur-o deltagere og derved sikre klubben nye postpoeng i kampen frem mot avslutningen i september. For de som ikke har tid til å rusle rundt i skogen og plukke poster i et bedagelig tempo så vil vi også trekke frem et alternativt bruksområde, et bruksområde som flere av foreningens medlemmer allerede har oppdaget. Det dreier seg kort å godt om å bruke tur-o opplegget som vanlige treningsløyper i orientering. For å utvide bruksområdet har vi også utstyrt en del av post-bøttene med refleks slik at de kan brukes til nattorientering. Det gjelder i år områdene Prestebakkefjella (NM Natt), Iddefjordfjella (Norwegian Spring) og Høyås Nord. Bruk denne muligheten, noter postkoder og hjelp klubben til å bli årets tur-o vinner i Halden.

Mer info om opplegget finner dere ved å klikke på kanppen over. Vel møtt!


  • Siste nytt

  • Mest sett