Magne tilbake i landslagstrøya

magne_d_2010I dag ble det norske uttaket for Nordic Tour og Euromeeting offentliggjort - og det ble en gledelig melding for Halden: Foruten at Olav Lundanes er tatt ut til Nordic Tour, ble også Ida Marie Næss Bjørgul tatt ut. Dessuten ble Magne Dæhli tatt ut på laget til Euromeeting. Nok en fjær i hatten til Magne som skynder seg langsomt for å komme til topps.

Magne var juniorverdensmester i 2005 og tok 2 sølvmedaljer i ’07. Deretter fikk han problemer med kroppen, men mistet ikke troen og viljen på å komme tilbake. Til OPN uttalte Magne Dæhli i 2010 om hans personlige drøm: ”Det er å vinne langdistansen i VM. 2013 er året hvor jeg kan være god nok.” Litt senere løp han på Halden sitt 2.lag i Jukola som ble nr 12. I år løp han på Halden SK sitt første lag i Tiomila - og vekslet i tet. De neste månedene blir med fokus på Finland - Jukola og deretter Euromeeting.

For Ida ble uttaket til Nordic Tour en fin opptur etter en stor porsjon uflaks under testløpene: syk i Frankrike og et ublidt møte med et hengerfeste under NM Sprint. Olav er klar for Nordic Tour gjennom såvel meget bra løping og verdensmestertittelen.

Halden SK er stolte over å kunne støtte Magne,  Ida og Olav videre på veien mot å oppleve sine drømmer.

Les mer også hos OPN


  • Siste nytt

  • Mest sett