Herrelaget nr 7 i NM juniorstafett

2. laget damer2. laget damerHerrelaget sto for den beste prestasjonen med en 7. plass da NM junior stafett ble arrangert i Porsgrunn søndag. Men den største overraskelsen sto damenes 2. lag for. Med tre 16 åringer på laget greide de å slå 1. laget og bli nummer 12. Dette var dessuten siste premie plass.

På forhånd regnet vi med at det var realistisk med plass rundt nr 6 for både dame og herrelagene. Men da forutsatte det gode prestasjoner av alle løperne på lagene. I juniorklassene svinger det ofte i stafettene, og det viste seg også være tilfelle denne gangen. Faktisk hadde herrelaget på en veldig god dag kunnet ta medalje. På laget løp Hallvard, Mats og Morten. Hallvard innledet som nummer 21, Mats løp et godt løp på 2. etappe og kom inn som nummer 12. Morten avsluttet forrykende og laget ble altså til slutt nummer 7. Da var man drøye 11
minutter bak vinnerene fra Lillomarka, men bare 3.42 fra bronsemedaljen.

2. laget for gutta innledet veldig bra og Petter vekslet som nummer 15 etter 1. etappe bare 3 minutter etter teten. Sindre på 2. etappe løp også et greit løp og laget var i nærheten av premieplass. Desverre hopper Bård over en post og laget ble disket.

For 1. laget til jentene vekslet Fredrikke på 1. etappe som nummer 21, Ane løp laget opp til 17. plass, mens Julie på 3. tapte 2 plaser og kom inn som nummer 19.

Derimot gjorde 2. laget til jentene med de tre 16 åringene Frøya, Maiken og Marlene en strålende innsats. De løp jevnt og trutt uten noen store misser, og det resulterte i en 12. plass til slutt. Frøya innledet som nummer 19, Maiken løp opp til 18. plass og Marlena avsluttet meget godt og kunne løpe laget inn til 12. plass.

Resultater og mer informasjon finner dere her:
http://www.porsgrunnol.no/index.php?param=start&nyttforbund=1&nykrets=2&nyttlag=3