God deltakelse og flotte prestasjoner på Lørdagskjappen og Smaaleneløpet

Etter en o-pause var det gledelig å se Olav Lundanes tilbake i løypa, og han gjorde nesten rent bord i første forsøk - på Lørdagskjappen løp han inn til en 3. plass i én av to eliteklasser for H21.

OlavLundanes

I denne klassen hadde Halden hele 4 av de 8 første plassene, med Magne Dæhli på 5. plass, Thomas Natvig Årstad på 7. og Håvard Wedege på 8. plass.

Halden SK hadde med hele 50 løpere hver av dagene, og stod for mange gode prestasjoner. På lørdagens mellomdistanse ble blant annet Ville Wingstedt nr. 2 (H13-14), Sigrid Schmitt Gran nr. 3 (D15-16), Hanna Haldin nr. 2 (D11-12), Minna Wingstedt nr. 5 (D15-16) og Håkon Bryggen nr. 6 (H11-12).

På søndagens langdistanse vant Joel Bronebakk Johansson (H11-12), Minna Wingstedt (D15-16) og Raúl Ferra (H35). Sigrid Schmitt Gran ble nr. 4 (D15-16), Haakon Günther Fritzen ble nr. 6 (H9-10) og Håkon Byggen nr. 7 (H11-12).

Vi fikk begge dager også flere klasseseiere og gode resultater av våre evigunge veteraner - Alle klubbresultater fra Lørdagskjappen finnes her og fra Smaaleneløpet her

Lørdagskjappen gikk fra Skihytta i Moss og Smaaleneløpet gikk fra Rakkestad Flyplass denne helgen. Det er tre år siden arrangementene gikk sist, og arrangørene stilte opp med gode og krevende løyper. Rammen for løpene var upåklagelig, og på lørdagens løp var det nærmes sommerstemning på samlingsplassen.