HALDEN MESTERSKAP tirsdag 14. juni

HALDEN MESTERSKAP tirsdag 14. juni
Kategori: Arrangementer

Årets HALDEN MESTERSKAP arrangeres i Ertemarka tirsdag 14. juni. Det blir vanlig opplegg med 500 meter, 1000 meter og 1500 meter. Det blir spennende terreng med fartsfylte løyper og kanskje noen bratte motbakker.

Løyper: 500 meter, 1000 meter, 1500 meter og N/C-løype.

Sammenlagt tid for løypene gjelder for sluttresultatet.

Påmelding: I EVENTOR innen mandag 13. juni kl 23:59, eller på samlingsplass tirsdag 14. juni mellom 17:30 og 18:00. Ingen startkontingent. NB Emitbrikke er obligatorisk.skarefjell utsnitt

Les mer …

Tirsdagsløp 2020

Tirsdagsløp vil i Korona-tiden arrangeres som et treningstilbud med nye løyper nesten hver uke i og rundt Halden for ALLE o-løpere eller friluftsinteresserte uavhengig nivå eller klubb. Det er poster i skogen og merkebånd ved sprint men ikke tidtaking. Det er ikke lov å ta på postene. 

UFO har organisert fellestrening fra kl.18 hver tirsdag. For å overholde gruppestørrelser på 20 personer oppfordres andre enn UFO-barn til å ikke møte samtidig. Ta evt. kontakt med trenerkontakten for å avklare kapasitet i gruppene.

Vi oppfordrer alle ikke-HSK-ere som er over 25 år, og i betalt jobb, til å vippse kr 30 til vippsnr. #99224 HSK salg treningskart, pr kart som lastes ned.

Link til utskrift av kart publiseres her.

Husk! Hver enkelt må forholde seg til gjeldene retningslinjer fra helsemyndigheter.

Fullstendig liste med ansvarlig, oppmøtested, kart og type

...
Del

Østfoldsprinten Strupe tirsdag 3. maj

Tirsdag 3. mai går årets andre Østfoldsprint av stabelen fra Strupe Ungdomsskole. Etter en liten vask av asfalten i morgentimene på tirsdag, lover statsmeteorologene opphold og 11 grader på ettermiddagen. Med dette ligger forholdene til rette for en fartsfylt kveld i de sprintvennelige områdene rundt Strupe.  

Halden Skiklubbs utenlandske eliteløpere lover spennende sprint-nøtter på nyoppdatert kart for de fremmøtte.  
- Østfoldsprinten vil holde løperne på tå hev med en miks av kjappe retningsforandringer, og tøffe veivalgsstrekk med store krav til lungekapasitet. Kartet er en blanding av villastrøk, skolegårder og park, utdyper løypeleggerne. 
 
Med 70% asfalt og 30% gress vil løypene by på raske vinnertider innenfor den internasjonale standarden på 12-15 minutter. 
...
Les mer …

Følg helgas Norwegian Spring

Denne helga arrangerer Halden Skiklubb i samarbeid med Sarpsborg OL Norwegian Spring med sprint i Tistedal på fredag og mellomdistanse, ungdomsstafett og langdistanse fra Erte skianlegg lørdag og søndag.

Eliteløperne kan følges via GPS-tracking og alle klasser via LIVE mellomtider og resultater. 

Mer info på Norwegian Spring sin hjemmeside

 

Del

KM Lang: kartfiler, gps-tracking, fotografier og resultater

Omtrent 250 løpere deltok i KM lang fra Aspedammen i dag. I tillegg til Østfoldingene som kjempet om KM-medaljene, deltok både en tysk og britisk delegasjon som opplevde et terreng ganske langt fra det de er vandt med. Tror derimot både de og de lokale løperne satte pris på det fine og stedvis deltaljrike terrenget i Iddefjordfjella. Og heldigvis slapp arrangementet unna de værste byggene som har herjet den siste tiden.

Vi har nå publisert kart og løyper for alle klasser, samt linket opp til trackingen for de klassene som benyttet det.

Les mer …