Mange UFOer på O-Troll-leir

Mange UFOer på O-Troll-leir
Kategori: UFO

Årets o-troll leir ble arrangert av Trøsken IL på Harehjellhytta, og 45 barn i alderen 9-12 år møtte til en dag med orienterigsaktiviteter. Fra Halden Skiklubb stilte 13 barn, som var den klubben mest flest deltagere. Hærlig !! Hensikten mad leieren var å bli kjent mer med hverandre innad og på tvers av klubber, noe som alle var enige i da leieren var ferdig.

IMG 0823

I år ble barna delt i klubbvise lag som konkurrerte mot hverandre. Dagen startet med en o-løype i skogen med oppgaver undervegs. Etter lunsj var det oppgaver rundt hytta: brikkeløp, karthusk, kartstafett, kartpælming, karttegnoppgave og ballstafett. Til sammen 7 oppgaver. I tillegg var det masser av tid til egen lek og mimling. Det smakte godt med grilla pølse og hamburger før henting av foreldre.

Les mer …
Del

Ungdomsserieløp nr.4 på Høiås

Ungdomsserieløp nr.4 på Høiås
Kategori: UFO

I nydelig sensommervær ble i går det fjerde for sesongen og første ungdomsserieløp etter sommeren arrangert av Halden SK på Høiås i Halden.

Emil Wingstedt inviterte til utfordrende løyper i fysisk krevende Høiås-terreng som våre unge og lovende HSK-ere mestret veldig bra. Halden stilte igjen med flest antall deltagere av alle klubber i Østfold, denne gangen med 39 løpere.

Les mer …
Del

Spennende sommer-o-skole

Spennende sommer-o-skole
Kategori: UFO

Mandag, tirsdag og onsdag denne uka møttes 19 glade og spente barn i alderen 9-12 år på Venås, for å være med på Halden Skiklubbs første Sommer-o-skole. Formålet med sommer-o-skolen var å gi barna en enkel og leken introduksjon til orientering, kombinert med mye vanlig lek og egne aktiviteter/frilek.

20200810 104411

Les mer …
Del

Kretsleir på Høiås

Kretsleir på Høiås
Kategori: UFO

Østfold o-krets arrangerer for første gang i år en kretsleir over 4 dager i sommerferien, pga. Korona uten overnatting. Fra mandag til torsdag samler seg kretsens barn og ungdommer fra 11-16 år i Moss, Halden, Fredrikstad og Sarpsborg til trening og mange sosiale aktiviteter. Den 23.juni arrangerte våre juniorer/seniorer Idun Felde Olaussen, Niels Christian Hellerud, Hedda R. Bjørlo og Jonathan Eylertsen kretsleiren på Høiås, hvor over 20 barn og ungdommer fra hele kretsen deltok.

105484581 269666807579373 3262745554233530154 n

Les mer …
Del

Ungdomsserie #3 Moss

Ungdomsserie #3 Moss
Kategori: UFO

I varmt sommervær ble i dag det tredje og siste ungdomsserieløp før sommeren arrangert av Moss OK på Larkollen.

IMG 1029

Moss inviterte til fine løyper i krevende kystterreng som våre unge og lovende HSK-ere mestret veldig bra. Halden stilte igjen med flest antall deltagere av alle klubber i Østfold, denne gangen med 31 løpere, noe redusert pga sommerferien.

Les mer …
Del

Ungdomsserie #2 Trøsken

Ungdomsserie #2 Trøsken
Kategori: UFO

I flott sommervær og uten Tuneflua ble i dag det andre ungdomsserieløp arrangert av Trøsken IL ved Harehjellhytta.

IMGP0583 1

Trøsken lagde fysisk krevende løyper i sommervarmen, men det avskrekket ikke tøffe HSK-ere. Halden stilte igjen med flest antall deltagere av alle klubber i Østfold, denne gangen med 35 høyt motiverte løpere.

Les mer …
Del

Sterke prestasjoner av UFO i Oslo

Sterke prestasjoner av UFO i Oslo
Kategori: UFO

I dag deltok 7 ivrige UFO-ere i Mini-Knut-Valstad-Minneløp for 13-16 år i Oslo. I D13-14 med 38 startende stilte Inger Anne Svendsby Braarud, Sigrid Schmitt Gran, Minna Wingstedt og Åse Valero Kjerkreit. I H13-14 med 35 startende stilte Martin Bryggen og i H15-16 med 41 startende stilte Peder Bryggen og Herman Lien Backstrøm. 

IMGP0488

Arrangør Oppsal Orientering lovte nydelig Østmarka-terreng med åpne fururabber krydret med krevende skråli. Det viste seg at våre UFO-ere behersket dette veldig godt og slo til med flotte plasseringer.

I D13-14 kom Sigrid på en super 3.plass, 9 sekunder før Minna på 4.plass. Begge to fikk problemer med siste posten og uten denne feilen kunne begge faktisk har delt pallen. Åse og Inger-Anne fikk begge noen større bommer, men viste ellers kjempe raske takter i skogen. Dette lover godt for sesongen.

I H13-14 var det ikke Martin sin dag. I H15-16 kom

...
Del

Første ungdomsserieløp i Halden gjennomført ihht smittevern

Første ungdomsserieløp i Halden gjennomført ihht smittevern
Kategori: UFO

I flott sommervær ble i dag det første ungdomsserieløp for året i Østfold arrangert ved Berg skole i Halden. Kravene til smittevernet ble nøye ivaretatt under hele arrangementet av smittevernsansvarlig Lene Sandvik.

Selv i disse Korona-tider strømmet det inn mange påmeldinger til løpet som viser at de fleste har ventet på å konkurrere igjen. Det høye antall deltagere krevde at arrangementet ble gjennomført i 3 puljer for å ivarata smittevernsreglene, noe som ble mottatt positivt av alle deltagere.

Berg skole besto av typisk nærterreng med mange stier og små tekniske partier, hvor løperne fikk testet ferdighetene sine. Halden stilte med hele 46 løpere, som er ny klubbrekord, og viser at det gror godt i treningsgruppene. De fleste har trent godt under Korona-avbruddet og viste store fremskridd i o-løypa. 

I klassen D/H9-10 stilte Halden med 7 av 11 deltagere. At klassen nå har N2-nivå oplevdes som vedlig positiv og vil forhåpentlig motivere flere unger

...
Del

Klar for ungdomsserie 2020

Klar for ungdomsserie 2020
Kategori: UFO

IMGP8314 

6.juni starter årets utgave av Ungdomsserien med det første av i alt 3 løp før sommerferien. Korona har satt stopp for tidligere konkurranser. Første løp går av stabelen i Halden, nærmere sagt Berg skole. 

UFO-gruppa håper på å se mange deltagere fra Halden SK, og dette er en flott mulighet for nye å prøve seg på ”onkli” orienteringsløp!! I dette løpet er det ungdommene som står i sentrum og de voksne er ”kun” publikum og oppfølgere.

Les mer …
Del