Informasjon om aktivitet i smittevernstider

Informasjon om aktivitet i smittevernstider
Kategori: Klubb

smittevern

O-forbundet har i dag publisert råd med hensyn til aktivitet som Tur-O, Stolpejakt og egenorgansiert trening, se artikkel hos NOF. Vi minner også på om at for all egenorganisert aktvitet gjelder viktigheten av å overholde påleggene om smittevern, og den enkeltes plikt til å unngå smittespredning: https://helsenorge.no/koronavirus

Dette kan du gjøre for å forebygge smitte:

  • Overholde krav til å holde deg hjemme
  • Unngå å hoste eller nyse direkte på andre.
  • Hold minst én meters avstand til personer som hoster.
  • Hoste inn i et papirlommetørkle som du kaster. Deretter må du vaske deg på hendene.
  • Hvis du ikke har et papirlommetørkle, bør du hoste i
...
Del

All idrettsaktivitet avlyses og Høiås er stengt

Kategori: Klubb

All idrettsaktivitet avlyses med umiddelbar virkning. Se mer info hos IdrettsforbundetHøiås vil være stengt for publikum til det blir gitt beskjed! Høiåsmarka derimot er åpen! Grill og bålplasser er det bare å bruke, men ta ansvar for eget renhold. Ta gjerne pausen og matpakka utenfor hytta, men husk retningslinjene med hensyn til antall personer, og vis hensyn med å holde avstand til andre. God tur!

Oppdatert 24.03.2020

Les mer …
Del

Raul Ferra, our new orienteeringcoach

Raul Ferra, our new orienteeringcoach
Kategori: Klubb

IMG 2807

We can hereby present Halden SK's new o-trainer, Raul Ferra. We have asked him some questions and you now have the opportunity to get to know Raul. Raul is coming to Halden in connection with Kick-off later this month, and he will move here later in the spring of 2020.

Les mer …
Del

Smålandskavlen

Smålandskavlen
Kategori: Klubb

Smålandskavlen ble i år arrangert i Åseda. Halden deltok med ungdommer i D/H -16, et mikslag av Halden- og Alvesta--o-løpere i DH12 og et herrelag.

Jentelaget med Sigrid, Ingrid (fra Trøsken), Inger-Anne og Julie (fra Moss) ble nr. 9, guttelaget med Herman, Peder, Martin, Jonathan og Sigurd ble nr.7, mikslaget i DH12 med Ville og Minna vant og herrelaget med Emil, Fredrik, Joacim, Niels Christian og Elias ble nr. 6.

Foruten morsomme stafettløyper var turen høydepunktet. 2 minibusser med ungdommer og seniorer byr alltid på underholdning. Fellesovernatting på skolen med tilgang til gymsal og god lagånd sveiset ungdommer og seniorer enda tettere sammen. Vi gleder oss allerede til neste år!

IMG 3046 IMG 3044
IMGP9790
...
Del

Kakefest i alle munner

Kakefest i alle munner
Kategori: Klubb

Kakefesten er ofte årsaken til at flere mennesker samler seg inne på hytta samtidig enn under andre torsdager i året. Også i år var det ingen forskjell.

DSC 2255 2 DSC 2257 2

DSC 2259 2

 

Det var både ledere, ungdommer, mosjonister og eliteutøvere som ble påskjønnet for sterk innsats gjennom høst sesongen. Både VM, NM, KM og stafetter samt sterke junior resultater ble det fokusert på.

DSC 2264 2 DSC 2268 2
Junior-buketten

...
Del

Blodslitet 2019

Kategori: Klubb

Blodslitet er kjent i norsk orientering som et løp full av tradisjoner, og er et flaggskip innen idretten. I år var intet unntak da det ble arrangert i Trondalen på kartet «Sprinkelet». Som vanlig var startmetoden fellesstart. Halden SK stilte som vanlig med mange løpere. Blodslitet er som navnet tilsier et ordentlig slit, og for mange er det å fullføre et mål, og det er også en sterk prestasjon. Terrenget er relativt variert med mye fin skog og fine stier, men også noe tettere skog og større kolle partier med flere steinete partier. HSK fikk med seg som vanlig flere gode plasseringer: Bodil Helgerud, Emil Wingstedt og Vendula Haldin tok hver sin seier i henholdsvis klassene D35, H40 og Damer Åpen B. Ida Marie Næss Bjørgul ble nummer 2 i D21E, Minna Sofie Wingstedt ble nummer 2 i D11-12 og Ellen Kathrine Svendsby ble nummer 2 i D45. Jim Olaussen ble nummer 3 i H55, og Mats Haldin ble nummer 3 i H40. Videre ble det flere flotte topp ti plasseringer, Heidi Stokseth ble nummer 4 i

...
Del