Tur-O med fantastisk oppslutning i år

28954134 166375377399504 4712815705389079479 o

Tur-orienteringen opplever en fantastisk oppslutning over hele landet. I Halden har vi 264 registrerte deltagere så langt. Vi nærmer oss med det dobbelt antall registrerte tur-o deltakere i forhold til 2019 sesongen som var en typisk gjennomsnittsesong. 

Tur-o samarbeidet i Halden består av de 4 o-klubbene Gimle, Idd, Halden SK og TFL. Solid innsats fra alle klubbene gjør at tur-o tilbudet i Halden holder høy standard. Gode kart, flotte terreng og velvillige grunneiere bidrar til alt blir veldig bra.

Den vanskelige Korona situasjonen gjorde at poster og kart bli lagt ut noen uker før det som er vanlig, nettopp for at aktiviteten skulle kunne fylle et tomrom. 

Gratis nedlasting av de 4 Familie&barn løypene er et tilbud som varer ut sesongen, og som har vært veldig populært så langt. Dette er et typisk "Korona tilbud".

Hovedpakka i Tur-o opplegget består av 6 kart med poster som alle er flotte turer.

I Halden legges det i tillegg ut en mnd. post den 1. i hver mnd. gjennom hele sesongen.

Konvoluttene kan som vanlig kjøpes oss Norli Køhn, Kiwi Risum og Felleskjøpet på Brødløs. Nedlasting fra nettet kan gjøres her.

TFL er den desidert sterkeste klubben i distriktet når det gjelder tur-o deltagelse. Her må Halden SK spille 2. fiolin og plukker normalt 1/3 av den poengmengden TFL samler. Gimle og Idd følger opp med 3. og 4. plass.

Beste skole er Gimle med Prestebakke på en overraskende 2. plass. I Bedriftsklassen dominerer IFE, de er faktisk nesten på høyde med Halden SK. Her følger Halden kommune, Saugbruks, Son Spa og Nexans etter.

Tur-o-aktiviteten kan ellers følges på Facebook