Stolpejakten starter lørdag 23.mars

Forsaiden 2024

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Vi har gleden av å presentere årets stolpejakt i Halden med nye spennende områder i år. Lørdag 23.mars kl. 05:00 starter vi opp og åpner APP for registrering av dine stolpebesøk. Dermed burde årets påske kunne fylles med mange fine turer.

Brosjyren som er trykket opp kan man få gratis og viser alle områdene med stolper. Kartområder i år er Venåstoppen, Høiås, Kjeøya, Eskevika og Ystehede. Med totalt 100 stolper kan vi garantere mange fine turer og opplevelser i flott turterreng. Som du kanskje gjetter, så er årets stolper flyttet mer ut i skogen, noe vi er spent på tilbakemeldingene på. Kanskje ikke kjapt å plukke stolper, men kanskje litt mer naturopplevelse og utfordring med å finne fram. Fortsatt kan du nå en del av stolpene med barnevogn og vi håper det blir noe for alle.

Brosjyrer er i skrivende stund lagt ut på Thon Hotell Brygga, Fredriksten Hotel, Intersport Tista Senter, Sport1 Sportssenteret, Kiwi på Brødløs, Norli Køhn i gågata, Rema 1000 Busterudgata. Ellers vet vi at det blir lagt ut på Venåshytta i postkasse, på Høiåshytta i en postkasse, ved Demma i en postkasse og på biblioteket i Halden.

Ellers er det som vanlig mulig å laste kartene ned digitalt via APP Stolpejakten og som du kan benytte for å registrere alle dine besøk. Uansett hvor du er rundt i Norge, er sansynligheten stor for at det finnes tilbud om stolpejakt i nærheten.

Vi må forøvrig henstille til alle å ferdes med varsomhet, ikke være til sjenanse for andre og ta hensyn til grunneiere og fastboende.

Stolpejakten er et samarbeide mellom Gimle IF og Halden Skiklubb. I Halden har det vært arrangert siden 2018. I fjor var det 5200 registrerte startende i Halden og 750 i Aremark.

Du kan laste ned PDF-utgaven av kartet som kommer her....