KLUBB KM STAFETT

Søndag 6. september arrangerte Indre Østfold klubb KM stafett fra Trømborg. Totalt startet 20 lag og vi hadde 4 av dem. Dette er mange færre lag enn vi pleier å ha med. Pga NM samling trodde vi at det skulle bli problemer med å få med løpere til de lengste løypene, men det var faktisk ungdomsløperne som manglet denne gangen. Kun tre løpere i klassene H/D13-16 var med, men disse gjorde til gjengjeld sine saker meget bra. Maiken og Malena vekslet som nr. 1 og 2 på første etappe, og Anders avgjorde stafetten i et spurtoppgjør på siste etappe

Som vanlig stillte vi ikke med toppete lag, og alle våre fire lag var ganske jevne. Dermed ble det også stadige forandringer i toppen.

På første etappe var det fire løpere som kom inn med 40 sekunders ledelse. Først var Maiken, men Malena, Hanne og Gimle var rett bak. På 2. etappe fikk Kjetil en fire minutters luke til Øyvind Stokseth og Jim. På den 6 km lange 3. etappen løp Øyvind Helgerud ut nesten 6 minutter bak teten, men med dagens klart beste etappetid kom han inn til ledelse noen sekunder foran Fredrik. Anders begynte med å løpe rett til siste post, men så fikk han opp dampen , og i spurten slo an Anne Haugerud fra Indre Østfold klart. Det var nesten et rent Olaussen lag som vant. Irene, Jim og Anders. I tillegg hadde de med seg Fredrik på laget.

Øvrige Halden Skiklubb lag ble nr. 3, 5 og 7 og da Håkon Raadal Bjørlo vant H11/12 med fem minutter ble det en suveren seier til Halden SK i klubb KM.

Resultater