Flott HSK-innsats i KM stafett!!!

H16_KM_stafett

Fredrikstad SK inviterte løpere fra Akershus/Oslo og Østfold til KM stafett i krevende terreng på Kråkerøy.

I strålende sol og i krevende og tungløpt terreng hadde løypeleggeren lagt utslagsgivende løyper. Halden SK tok alle KM-medaljene i D17 og H17, gull og sølv i H16, mens det ble sølvmedalje i D16

I H16 (bildet over) ble det dobbeltseier til gutta. På gull-laget løp Peter N, Petter NK og Håkon RB etter jevn og stabil løping, mens det ble sølv til Håkon ØS, August AB og Olav SG. Bronsen gikk til gutta fra FSK.

 

D16_KM_stafett

 

I D16 var jentene fra Fredrikstad sterkest, mens sølvmedaljene gikk til Halden SK med Nina AB, Ingvild T og Gina G.

 

H17_KM_stafett

 

 I H17 tok gutta tredobbelt i KM, der 1.laget med Erik A, Marcus M og Magne D tok gull. 2.laget med Øyvind S, Øyvind H og Fredrik E tok sølvet, mens 3.laget med Anders FO, Kjetil B og Christian S fulgte opp med bronse.

Her viste spesielt Erik og Marcus svært gode takter på de 2 første etappene, mens Magne som etter eget utsagn var "noe sløv", måtte se seg forbiløpt av noen lag fra Akershus og Oslo på slutten. Kjenner vi Magne rett, så blir det med skjerpings når det drar seg mot de viktigere oppgavene i høst.

D17_KM_stafett 

I D17 ble det også tredobbelt seier til Halden. Gullet gikk til 2.laget som besto av Iliana S, Gry G og Vendula H. Sølvet tok "kjerringlaget" med Ellen Kathrine S, Hanne LR og Guro B., mens 1. laget med Runa LB, Ingrid KB og Bodil H. tok bronsen. Kjerringlaget spiste lenge kirsebær med de store, men måtte bite i gresset da Vendula reddet elitens ære med en flott sisteetappe.

Fullstendige resultatlister finnes (etterhvert) her

 


Aktuelle aktiviteter

Halden Skiklubb har flere aktivitetstilbud tilgjengelig for både aktive, mosjonister og familier på tur. Her er noen av de:

Kontaktpersoner: haldensk.no/klubb/kontaktadresser

HSK på Twitter

HSK på Facebook