Mange HSK'ere klare for Unionsmatchen 2018

Mange HSK'ere klare for Unionsmatchen 2018
Kategori: UFO

26. og 27. mai arrangeres Unionsmatchen 2018 på Hønefoss. Mange av klubbens ungdommer er kvalifisert for Østfold-laget. På bildet ser vi Alf Kristian Helle som er kvalifisert i klasse H15-16. I samme klasse er Sigurd Saxe Sandvik og Jakob Torgersen tatt ut. I D15-16 er

Les mer …
Del

Vellykket tur for UFOs 15-16-åringer i England i påsken

Vellykket tur for UFOs 15-16-åringer i England i påsken
Kategori: UFO

UFOs 15-16-åringer deltok i påsken i de tradisjonsrike JK-løpene nær Birmingham (Jan Kjellström International Festival of Orienteering). Turen var svært vellykket. Stor takk til Halden Skiklubbs Stiftelse som var en viktig økonomisk bidragsyter til turen. Flere bilder og mer omtale kommer i HSKs klubbavis som utgis om noen uker.

Del

Klubbtur til pinseløpene på Kongsberg

Klubbtur til pinseløpene på Kongsberg
Kategori: UFO

Halden Skiklubb arrangerer felles klubbtur til pinseløpene på Kongsberg 19.-21.mai, et flott 3 dagers arrangement med løyper for alle nivåer. Dette blir en sosial og hyggelig tur og vi håper på stor deltagelse fra både UFO-familier, juniorer og seniorer!

Overnatting og mat

Klubben har til sammen reservert 23 rom (2-, 3- og 4-sengsrom) på Kongsberg Vandrerhjem (www.kongsberg-vandrerhjem.no). Overnattingspåmelding for turen gjør du her. Obs! Kort frist: 8.april. Her finner du også mer info om turen.

Løp

Lørdag: Ungdomsstafett (D/H11-12 og D/H13-16 klasser), Løpstest for Jr klasser (JWOC testløp), Forkortet langdistanse for andre klasser

Søndag: Langdistanse (Norgescup for Jr klasser og JWOC testløp)

Mandag: Mellomdistanse (Norgescup

...
Del

Tirsdagsløp 2018

Tirsdagsløp 2018
Kategori: UFO

Halden SK inviterer til årets tirsdagsløp. Tirdagsløpene benyttes til orienteringstrening for UFO og er åpne og tilgjengelig for løpere i alle alder fra andre klubber og alle som har lyst til å løpe en løype i skogen.

Tirsdag 10.april starter årets tirsdagsløp med postplukk fra Røsneskilen. Hele listen med løpene finnes her.

Løypetilbudet er A-løype (4-5 km), B-løype (3,5 km) og C/Nybegynner-løype.

Bli med!

2014 06 17 haldenmesterskapet

Del

Skisamling på Ål

Skisamling på Ål
Kategori: UFO

Årets UFO skitur ble arrangert på Liatoppen i Ål kommune. Over 50 ufo’er og HSK’ere tok turen opp til vinterfjellet. De fleste ankom torsdag.

Fjellet hilste oss velkommen med fantastisk vær, skyfri himmel og ganske mange minusgrader. Etter den første turen på fredag ordnet Gudmund, Arild og Gina lunsj for oss på grillen i Eldhuset. Flere fikk seg en fin kveldstur på ettermiddagen. Med relativ trått føre var det lett å overvurdere sine egne krefter. Det gikk til og med et rykte at 2 spreke HSK-ere måtte "reddes" ned fra fjellet. 

Lørdag dro alle igjen ut på tur. Etter lunsj arrangerte vi morostafett hvor de fleste var med. Det var felles

...
Del

Stor stemning under UFOs juleavslutning

Stor stemning under UFOs juleavslutning
Kategori: UFO

SigridMaren red

Torsdag var det juleavslutning for UFO. For både store og små var det først nisseaktiviteter på Høiåstunet under ledelse av juniorløperne Hedda, Lisa og Elisabeth. Etter trening var det fullt hus med  julehygge og premieutdeling inne på Høiåshytta.

På bildet sees Sigrid og Maren

Les mer …
Del

En flott høsttur til Borås

En flott høsttur til Borås
Kategori: UFO

I helgen dro nesten 40 HSK-ere til Borås i Sverige for å avslutte sesongen med O-Event. Det er en 3-dagers-sprint-løp med nattsprint på fredag, downhill-sprint på lørdag og sprint i dyreparken på søndag.

Fredag ettermiddag kjørte oss Halden-Taxi-bussen til Borås og skolen, der vi skulle sove over i helgen tilsammen med mange andre svenske klubber. Etter at soveplassene var fordelt og sengene på plass dro vi til Borås-arena, som var samlingsplassen både på fredag kveld og lørdag. Her ble barna sendt i grupper til start som var rett ved siden av dyreparken. Noen var mer spente enn andre siden å sprinte rundt i byen etter leggetid var noe uvant for de fleste. Men alle klarte seg fint og barna storsmilte etter målgang. Alle hadde kanskje ikke stemplet på alle sine poster men det gjorde ikke noe. Stolt var vi alle sammen! Vi spiste middag på arena og gikk mett og sliten tilbake til skolen.

...
Del