Høstens første lørdagsmoro for UFO

Høstens første lørdagsmoro for UFO
Kategori: UFO

Denne helgen startet vi med høstens første lørdagsmoro, som er et ekstra treningstilbud for de eldste UFOere, men alle andre ivrige ungdommer er så klart også hjertelig velkommen. I dag fikk vi besøk av FSK som ga god sparing i løypa.

Treningen startet med o-intervaller i festningen før hele gruppen deltok i Kanonløpet. Det var mange slitne kropper på vei tilbake fra klokketårnet men etter litt mat kom energien rask tilbake.

Tommel opp for en fantastisk innsats av våre ungdommer en lørdagsformiddag!

IMGP4829

IMGP4841

IMGP4851

IMGP4873

IMGP4961

 

Del

Mange HSK'ere klare for Unionsmatchen 2018

Mange HSK'ere klare for Unionsmatchen 2018
Kategori: UFO

26. og 27. mai arrangeres Unionsmatchen 2018 på Hønefoss. Mange av klubbens ungdommer er kvalifisert for Østfold-laget. På bildet ser vi Alf Kristian Helle som er kvalifisert i klasse H15-16. I samme klasse er Sigurd Saxe Sandvik og Jakob Torgersen tatt ut. I D15-16 er

Les mer …
Del

Vellykket tur for UFOs 15-16-åringer i England i påsken

Vellykket tur for UFOs 15-16-åringer i England i påsken
Kategori: UFO

UFOs 15-16-åringer deltok i påsken i de tradisjonsrike JK-løpene nær Birmingham (Jan Kjellström International Festival of Orienteering). Turen var svært vellykket. Stor takk til Halden Skiklubbs Stiftelse som var en viktig økonomisk bidragsyter til turen. Flere bilder og mer omtale kommer i HSKs klubbavis som utgis om noen uker.

Del

Klubbtur til pinseløpene på Kongsberg

Klubbtur til pinseløpene på Kongsberg
Kategori: UFO

Halden Skiklubb arrangerer felles klubbtur til pinseløpene på Kongsberg 19.-21.mai, et flott 3 dagers arrangement med løyper for alle nivåer. Dette blir en sosial og hyggelig tur og vi håper på stor deltagelse fra både UFO-familier, juniorer og seniorer!

Overnatting og mat

Klubben har til sammen reservert 23 rom (2-, 3- og 4-sengsrom) på Kongsberg Vandrerhjem (www.kongsberg-vandrerhjem.no). Overnattingspåmelding for turen gjør du her. Obs! Kort frist: 8.april. Her finner du også mer info om turen.

Løp

Lørdag: Ungdomsstafett (D/H11-12 og D/H13-16 klasser), Løpstest for Jr klasser (JWOC testløp), Forkortet langdistanse for andre klasser

Søndag: Langdistanse (Norgescup for Jr klasser og JWOC testløp)

Mandag: Mellomdistanse (Norgescup

...
Del

Tirsdagsløp 2018

Tirsdagsløp 2018
Kategori: UFO

Halden SK inviterer til årets tirsdagsløp. Tirdagsløpene benyttes til orienteringstrening for UFO og er åpne og tilgjengelig for løpere i alle alder fra andre klubber og alle som har lyst til å løpe en løype i skogen.

Tirsdag 10.april starter årets tirsdagsløp med postplukk fra Røsneskilen. Hele listen med løpene finnes her.

Løypetilbudet er A-løype (4-5 km), B-løype (3,5 km) og C/Nybegynner-løype.

Bli med!

2014 06 17 haldenmesterskapet

Del

Skisamling på Ål

Skisamling på Ål
Kategori: UFO

Årets UFO skitur ble arrangert på Liatoppen i Ål kommune. Over 50 ufo’er og HSK’ere tok turen opp til vinterfjellet. De fleste ankom torsdag.

Fjellet hilste oss velkommen med fantastisk vær, skyfri himmel og ganske mange minusgrader. Etter den første turen på fredag ordnet Gudmund, Arild og Gina lunsj for oss på grillen i Eldhuset. Flere fikk seg en fin kveldstur på ettermiddagen. Med relativ trått føre var det lett å overvurdere sine egne krefter. Det gikk til og med et rykte at 2 spreke HSK-ere måtte "reddes" ned fra fjellet. 

Lørdag dro alle igjen ut på tur. Etter lunsj arrangerte vi morostafett hvor de fleste var med. Det var felles

...
Del

Stor stemning under UFOs juleavslutning

Stor stemning under UFOs juleavslutning
Kategori: UFO

SigridMaren red

Torsdag var det juleavslutning for UFO. For både store og små var det først nisseaktiviteter på Høiåstunet under ledelse av juniorløperne Hedda, Lisa og Elisabeth. Etter trening var det fullt hus med  julehygge og premieutdeling inne på Høiåshytta.

På bildet sees Sigrid og Maren

Les mer …
Del