En flott høsttur til Borås

En flott høsttur til Borås
Kategori: UFO

I helgen dro nesten 40 HSK-ere til Borås i Sverige for å avslutte sesongen med O-Event. Det er en 3-dagers-sprint-løp med nattsprint på fredag, downhill-sprint på lørdag og sprint i dyreparken på søndag.

Fredag ettermiddag kjørte oss Halden-Taxi-bussen til Borås og skolen, der vi skulle sove over i helgen tilsammen med mange andre svenske klubber. Etter at soveplassene var fordelt og sengene på plass dro vi til Borås-arena, som var samlingsplassen både på fredag kveld og lørdag. Her ble barna sendt i grupper til start som var rett ved siden av dyreparken. Noen var mer spente enn andre siden å sprinte rundt i byen etter leggetid var noe uvant for de fleste. Men alle klarte seg fint og barna storsmilte etter målgang. Alle hadde kanskje ikke stemplet på alle sine poster men det gjorde ikke noe. Stolt var vi alle sammen! Vi spiste middag på arena og gikk mett og sliten tilbake til skolen.

...
Del

SKREKK OG GRU - skumlere enn noensinne!

SKREKK OG GRU - skumlere enn noensinne!
Kategori: UFO

Det var litt småkaldt og mørkt, omtrent som vanlig for en novemberfredag.  Men for UFOene som møtte opp ved Nyboskogen denne kvelden, var alt annet uvanlig. UFO-barna fra 9 til 12 år fikk på forhånd forklart at ved fullmåne akkurat denne kvelden skulle mennesker og dyr som var flere hundre år gamle feire i Nyboskogen, og det var ikke ønskelig at noen andre kom på besøk.

Les mer …
Del

Sport8-serien Finale

Sport8-serien Finale
Kategori: UFO

På lørdag ble Sport8-serien avsluttet ved Jonsrud sportshytta i Rakkestad. Takk til alle løpere som deltok på lørdag eller ved en tidligere anledning. Halden SK klarte å sikre en flott andre plass i klubbkonkurransen knapp slått av Fredrikstad. I klassen D/H11-12 tok vi faktisk første plassen og dermed pokalen for denne klassen. Kanskje klarer vi flere klasseseirer neste år?

Det ble også sammenlagt seier for Emma i D13-14 (og dermed ledertrøya) og 2.plassen for Maren og Liam i D/H11-12. I tillegg kapret HSK spurttrøya i D13-14, gratulerer Marie, og både klatretrøyene i D og H11-12. Gratulerer Sigrid og Liam!

Her kommer noen bilder fra dagen:

IMGP9712

IMGP9725

...

Del

O-Troll-leir 2017

O-Troll-leir 2017
Kategori: UFO

I helgen arrangerte Gimle IF O-Troll-leir på samlingsplassen til NM ved Skolleborg. Over 40 barn fra klubber i Østfold og Akershus samlet seg lørdag ettermiddag til sosialt og lærerik samvær. Barna startet kvelden med poeng-jakt før det var tid for middag. Etter at alle var mettet ble det lek og film før det ble natta. Skiklubben hadde med seg en egen lavvo der barna sov veldig godt. Siden NM inntok samlingsplassen tidlig søndag morgen ble det tidlig frokost for alle før de fleste deltok på publikumsløp innen stafetten. Resten av dagen hejat vi frem de store o-trollene.

Her noen bilder fra samlingen:

IMG 2912

IMG 2913

IMG 2914

IMG 2916

...

Del

Höiås säsongstart på torsdag med mobil-orientering

Höiås säsongstart på torsdag med mobil-orientering
Kategori: UFO

På morgondagens säsongstart på Höiås kan du även prova på att orientera med din mobil/surfplatta på N-banan (nybörjarnivå).
Du behöver inte någon speciell app, kartan öppnas direkt i mobilens webbläsare.
Klicka här för att öppna kartan (du kan se den även på din dator, men utan gps).

höias n mobilo

Mobilens GPS-funktion måste vara påslagen. Då ska du se en liten prick som visar dig var du befinner dig på kartan. 

Les mer …
Del

Sport8-serien våren

Sport8-serien våren
Kategori: UFO

Med gårdagens løp i Varteig er vårsessongen for Sport8-serien avsluttet. Men ikke fortvil! Det venter fortsatt 3 løp til høsten, der vi skal samle viktige poeng i sammenlagt klubbkonkurranse.

IMG 2746

Etter 3 løp leder nå Halden med 59 poeng forran Fredrikstad. Men mye kan skje under høsten og en knapp ledelse kan rask spises opp av de klubber som jager oss. Ved siden av klubbkonkurransen rangeres også for leder-, spurt- og klatretrøye.

Til høsten kan følgende løpere starte neste Sport8-løp med disse trøyene:

Ledertrøye:

D13-14: Marie Backstrøm

Spurttrøye:

D11-12: Inger Anne Braarud (delt med Ingrid Pedersen Holmskau)

D13-14: Emma Helene Olsen

D15-16: Synne Marie Jenssen

H15-16: Tore Herman Kirkebøen

D13-20C: Sylvia Dannevig

Klatretrøye:

H11-12: Liam Wingstedt

Etter hvert løp beregnes ny rangering

...
Del

Vått-rått-vilt pinsehelg for UFO

Vått-rått-vilt pinsehelg for UFO
Kategori: UFO

En fin gruppe UFO-familier dro i pinsen av gårde for å delta i pinseløpene i Hamar. I år arrangertes NM-sprint samtidig slik at første løp på lørdag ble et sprint-løp i gatene i Hamar.

 

Med en flott lekeplass i nærheten av arenaen kunne vi både leke og heja på de litt større HSK-ere, som kjempet om fine plasseringer i junior- og eliteklassen.

Etter en lang dag ute var det godt å komme seg inn til å spise. Vi hadde reservert et langbord på Pizzanini i byen der alle fant noe å bli mett

...
Del