E-postlister

Generelt

Halden Skiklubb har flere e-postlister (mailinglister) for å lette formidlingen av informasjon til medlemmene i klubben. En e-postliste er en samling e-postadresser samlet under én adresse. Ved å sende en e-post til denne ene adressen vil e-posten automatisk blir direkte videresendt til alle e-postadressen som er "påmeldt" listen.

Hvem kan sende til e-post til e-postlistene?

I utgangspunktet kan kun medlemmer av en liste sende e-poster til lista, men administrator vil manuelt ha mulighet til å slippe igjennom mailer fra medlemmer som vil sende informasjon til en annen liste enn han selv er medlem av. Medlemmet vil da også bli godtkjent som avsender til denne liste til evt. neste gang. Grunnen til at ikke hvem som helst kan sende til listene er at vi på denne måten har lister som er 100% fri for SPAM.

Halden SK sine e-postlister og påmelding

En oversikt over våre e-postlister finner du her:
http://list.haldensk.no/mailman/listinfo

Påmelding, avmelding og endringer kan gjøres via nevnte adresse eller ved å sende en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Vi har følgende struktur på e-postlistene:

  • ufo-, dh17- og bredde-lista er hovedlistene
  • medlemmer-lista er en paraplyliste for hovedlistene. Dvs. at e-post til denne lista vidersendes til de såkalte hovedlistene
  • junior- , coolchicks- og gutta-lista er separate lister der alle medlemmene også er påmeldt dh17-lista.

Administrasjon

All administrasjon av listene gjøres via denne nettsiden:
http://list.haldensk.no/mailman/admin

Alle listene er beskyttet av ett og samme passord. Dette fåes ved å sende en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

OBS! Arkiv-funksjonen som gjøres at alle e-poster til listene lagres i et arkiv på web, er avslått!