25Manna – ny deltager rekord

 
HSK-25manna-3Med 393 påmeldte lag i årets 25manna stafett, er det rekord og borger for en folkefest i de Stockholmske skoger lørdag 12. oktober. Halden SK er tittelforsvarer etter jevn og god løping på alle etapper i fjor og ikke minst en strålende avslutning av Olav Lundanes på fjorårets siste etappe. På bildet, to av fjorårets 2 løpere (Gry Granstedt og Håkon Østraat Sævareid)  som var med på å vinne for vårt første lag.
Dette året er det jentene som avslutter på siste etappe og kan vi håpe på HSK seier også dette året? 2 laget ble nummer 108 i fjor, og bestenotering for 2 laget, er fra 2009 med en sterk 52 plass og kun 57 minutter bak vinnerlaget den gang. Undertegnede håper å kvalifisere seg inn på 2 laget og drømmer om et perfekt løp på lørdag 12. oktober. Intervalltreningen er intensivert og brillene skal pusses.
Stafetten er meget hektisk, mye kan gå galt med hele 25 løpere på laget og det har skjedd at vi har blitt diskvalifisert pga stemplingsfeil. Sjekk koder – sjekk koder – sjekk koder: Dette er helt vesentlig og gjelder for alle løpere. Både på 1.- og 2.laget. 
Vi ser på internpåmeldingen for klubben at det er stor interesse og stort sett nesten alle er med bortover. Vi mangler noen få, men har et lag som burde være med å kjempe om topp-3. 
Vi kan vel ikke regne med å forsvare 52 plassen på 2.laget fra 2009, men i hvert fall bedre enn 108 plassen i fjor bør være realistisk. Så utstyret skal finpusses, formen spisses og vi skal gjøre alt vi kan for å bli blant de 10 beste 2.lagene.
Hvordan blir så HSK-lagene satt opp? UK holder nok lagoppstillingstankene foreløpig tett til brystet og det er jo mye taktikk og strategivalg inne i bildet. At vi stiller med en løper i absolutt verdensklasse på siste etappe er påkrevd og en nødvendighet for å kunne være med i sluttkampen.
 
 
Startliste
1        Halden SK 1
2        Göteborg-Majorna OK 1
3        Södertälje-Nykvarn OF 1
4        Vehkalahden Veikot 1 *
5        Angelniemen Ankkuri 1
6        IFK Lidingö SOK 1
7        OK Linné 1
8        Järla Orientering 1
9        Paimion Rasti 1
10      Tampereen Pyrintö 1
108    Halden SK 2
 
25Manna hjemmesider her
 
HSK-25manna-5
25Manna er ikke minst sosialt
HSK-25manna-4
En glad gjeng i klubbteltet - Emil, Olav, Liam og Fredrik
HSK-25manna-6
Anne er ofte sentral som lagleder og i støtteapparatet