Hva skal du bli?

AOOK_2012_img147214.april er dette det store spørsmålet for alle som ennå ikke har søkt for opptak til høyere utdanning. På ei samling i 2002 sa en gutt på 15-år "dette må eg prøva". 6 år etterpå flyttet han til Halden for å bli o-løper og student. Så tenkte og gjorde kanskje også en gutt på Løten, eller vår danske dreng. I dag er det kanskje ung o-løper som fikk samme ideen når han/hun trente på Høiås.

Halden SK er vdenne helga vertskap for over 100 13-16 åringer fra AOOK. De bor på Kasserna og løp i går ei løype lagt av, nettopp, den unge o-løperen som i 2010 også http://www.haldensk.no/ny-artikkelble verdensmester.

I dag var de på Høiås og brukte løype lagt av vår trener/undertegnede og tilrettelagt av Iliana Shandurkova (medalje vinner fra fjorårets NM-er).

AOOK_2012_IMG_4746

I ettermiddag løper de løype tilrettelagt avMarius Bjugan (tidligere Jukolavinner/landslagsløper) ogKarianne Hauge (o-leder/tidligere juniorstjerne).

Dagen avsluttes med foredrag av Frauke Schmitt Gran (VM bronse 1998, leder av barneidrettsgruppa) om hvordan hun trente som ungdom og junior - inkludert oppturer og leting etter poster.

Leser du dette og vil vite mer om studiemulighetene i Halden: les her

 

 

 

AOOK_2012_IMG_4745