Halden Skiklubb tok en sterk 3. plass i det første løpet av stafetligaen!

innlimt bilde

I helgen samlet klubbens elite seg i Skåne for å delta i Swedish League og det første løpet i den svenske stafetligaen.

Konkurransehelgen åpnet med løp i Swedish League, med langdistanse på fredagen, etterfulgt av mellomdistanse lørdag. Halden viste frem flere sterke prestasjoner, med spesielt bemerkelsesverdige resultater fra Guilhem Elias som tok en imponerende 3. plass i M21-klassen på langdistansen. Jentene i D18 Elite utmerket seg også med solide resultater begge dagene. Sigrid Schmitt Gran sikret en 5. plass på mellomdistansen, mens Minna Wingstedt tok 7. plass begge dagene.

Her kan du se flere resultater fra Swedish League:

Fredag (Langdistanse): ResultList

Lørdag (Mellomdistanse): ResultList

innlimt bilde 2

På søndag var det endelig klart for stafett, noe som skulle by på konkurranse fra øverst hylle. Halden stilte med 7 lag på startstreken i Göingestafetten, 5 herre- og 2 damelag. Totalt deltok 193 herrelag og 97 damelag i konkurransen. Haldens herrelag nr. 1 gjorde en imponerende innsats og sikret en sterk 3. plass, mens damelagene fra Halden kom til slutt på respektable 25. og 26. plass.