UFO godt representert på Vårspretten og Vårstafetten

UFO2012-1

Denne helgen gikk Norwegian Spring av stabelen, og spreke o-løpere fra hele Norge var kommet for å delta. Ved Søtorpkasa i Rokke var det det skjedde, et ukjent, men flott løpsterreng synes de fleste.

Lørdag var det klart for Vårstafetten, og de som ikke løp denne, deltok individuelt. For første gang kunne også løpere i 11-12 årsklassen delta i stafetten – stas! Mange flinke Halden Skiklubb’ere hadde stått opp tidlig for å hjelpe til med både parkering, kiosk og annet teknisk som måtte til for at Norwegian Spring skulle bli så bra som mulig. I tillegg til mange dyktige o-løpere, hadde også tidligere ordfører, Per Kristian Dahl, og nåværende ordfører, Thor Edquist, tatt seg turen opp til Søtorpkasa. Etter et raskt lynkurs i moderne orientering tidligere i uken, kjempet de to mot hverandre i lørdagens C-løype, mens vi på samlingsplass rettet blikket mot storskjermen og GPS-trackingen. Gratulerer med sølv til Peter, Petter og Håkon som løp seg til sølv i guttestafetten H13-16!

Søndag løp alle individuelt, med gode resultater fra UFO-gjengen. Nina vant klassen D16, et kjempecomeback etter en lang skadeperiode, Håkon tok seieren i H15, og Hedda tok et imponerende sølv i D12. Gratulerer til alle sammen!

2012APR_059 2012APR_054 2012APR_057 2012APR_058
2012APR_060 2012APR_056 2012APR_064 2012APR_065
2012APR_066 2012APR_076 2012APR_078 2012APR_079
2012APR_052 2012APR_053 2012APR_050 2012APR_051
2012APR_063

Skrevet Av Irene Felde Olaussen

Klubbens flotte UFO-Friskus gjeng var godt representert på årets Norwegian Spring. Til tross for sykefravær både på stafett og individuelt løp, stilte vi med nesten 40 løpere denne dagen. I stafetten hadde vi til sammen 6 lag i klassene D11-12, H11-12, D13-16 og H13-16. Flere av løperne her var stafettdebutanter. I de individuelle klassene N-åpen og 11-12 hadde vi hele 17 løpere.

For 9-12-åringene i UFO var dagens løp det første løpet som gir poeng til Friskusmerket. Friskusmerket kan du lese mer om på UFOs egen nettside.