Verdens morsomste stafett - Klubb KM

Starten

I dag gikk klubb KM av stabelen i SOL's regi på Tveterbanen ved Sarpsborg. Kartet Isesjøbråten ble benyttet og vi fikk servert et lettløpt og fint o-terreng.

Halden SK stilte med 4 lag og ble totalt nr 2 i konkurransen, slått av OK Moss. Stafetten er midt i blinken for uerfarne løpere da det er ingen gafling og fellesstart etter hver etappe. Dette gjør at ingen trenger bekymre seg for å bruke lang tid og ingen står heller å venter lenge på sin "mann".

Vi har ennå ikke sette offesielle resultater utover poengberegningen hvor OK Moss var suverene.

Men først i mål var laget til Sigrid Schmitt Gran, Tore Sandvik og Sigurd Sandvik. Under fra vekslingen med far og sønn.

ToreSandvig


Info om jubileumskalenderen

  • Halden skiklubbs jubileumskalender

    Her kommer ukentlige publiseringer om Halden skiklubbs historie, 1891 - 2016. Vi teller ned til 125års jubileum gjennom hele 2015! Følg med alt på julaften: En reise i skiklubbens historie Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler...

  • En reise i Halden skiklubbs historie

    Hva tenker du på når du leser Halden skiklubb? Tenker du på Høiås? Marka? Lysløypa? Eller får du kanskje assosiasjoner til toppidrett, verdensmestere og stafettseire? Gode venner, sosialt fellesskap og dugnad? Har du selv vært aktiv i klubben?...