Krevende mellomdistanse

Iliana ble best av våre på dagens mellomdistansefinale i VM.

Iliana mellom

Dagens mellomdistansefinale i Flims i Sveits ble en tøff konkurranse. En temperatur opp mot 30 grader, tøffe stigninger og krevende orientering, satte noen og enhver på prøve. Iliana håndterte forholdene best av våre løpere, og med kun minimalt med tidstap, løp hun inn til en fin 33. plass. Lizzie Ingham endte på en 42. plass og Ana Toledo Avaro ble nr. 55. Tove Aleksandersson (Sverige) vant dameklassen overlegent, 2:18 min foran hjemmehåpet Natalia Gemperle fra Sveits og 2:24 foran Hanna Lundberg (Sverige) på bronseplass.

Iliana Lizzie sekk

Herreklassen ble vunnet av Matthias Kyburz fra Sveits, 2:00 minutter foran Joey Hadorn, begge fra Sveits. Janes Bonek fra Østerrike tok en overraskende tredjeplass, kun 7 sekunder etter Joey Hadorn. Vår mann, Riccardo Scalet, fullførte ikke idag.